Choklad !

Jag måste bara säga att choklad verkligen är det goooodaste som finnes på denna jord!
"Älskar" CHOKLAD! Bara så ni vet :P

Dozzizar , Sara (L):)

SHOPPA! :D

Hej & hå :)
Idag var vi och shoppade, igen ;P( jag var där igår med :D) iaf, vi hittade två sjukt snygga umbro tröjpr :) och billiga. Massa annat hittade vi så klart också, men nu är jag hemma igen och det är skönt ^^. Man orkar ju inte gå runt och tröngas hur länge som helst.

Happ, snart ska jag iaf iväg och träna :D och sen vet jag inte riktigt vad som händer :P. Förresten ska jag till stockholm på nyår :) hihi. ha de bra :) <3

Dozzizar , linnea :)(L)

Hej!:D

Hoppas allt är bra med er, för allt är faktiskt väldigt bra med mej.
Idag var jag nere lite på stan och kollade, jag fick nämligen ett presenrkort på ugglan (bokia) i julklapp, så idag handlade jag upp hela de ;)
Jag köpte två gossip girl böcker, verkligen den bästa serien jag har läst.
Jag köpte också ett skissblock och en penna, alltid bra att ha :)
Har ni (alla miljonersmiljarder läsare xD, aja ) kanske hittat något kul på rea eller inte på rea?
Hoppas verkligen att jag hittar något när jag ska in och shoppa imorgon:P

Åh! asså vad ska jag skriva om just nu kommer jag inte på något över huvudtaget?!
Men vill man så kan man... kanske... jag... kan... skriva.. om....öh, idé torka!
Ja! Jag kan skriva upp mina favorit bloggar

Topp 3!
1.  Kenzas- verkar vara en trevlig tjej, skriver bra, uppdaterar ofta, skryter inte
2. Stina lee- samma saker här förutom det med uppdateringarna, ibland kan de bli lite glest ;)
3. Johanna- everyday is a fashionshow.

Ursäkta för ett ganska tråkigt inlägg men jag har verkligen idé torka

Mellandagsrean :D:D

Asså nu när jag fatta de här med bilderna blev jag taggad till att skriva ett inlägg till xD Och jag kom på precis vad de ska handla om. Just de! Mellandagsrean:D
Många kan faktiskt tycka att de är jobbigt och rent av tråkigt med rea, att trängas med alla andra varma, svettiga, stressade och irriterade människorna som alla vill ha exakt samma grej som du letar efter?
Men jag måste säga att jag älskar de, iallafall om man hittar vad man letar efter, och de gör man ju oftast om man bara tar de lugnt och är fokuserad ( de låter som jag snackar om övningskörningxD lugn och fokuserad)
Men jag har några råd till dej som reashoppare , som jag kanske inte alltid själv följer men de är faktiskt bra råd!

1. Vet vad de är du behöver och vad du vill hitta på rean, köp inte onödiga grejer eller sånt som " de kanske kan vara bra att ha". Nej, köp bara de du har bestämt dej för innan. Om du inte blir kär förstås, det är en helt annan sak :)

2. Fika inte. Tråkigt råd, jag vet, hur mysigt är de inte att sätta sej på ett fik mitt i shopping turen. Men jag lovar efter den fikan kommer du att ångra dej. Dom rear nämligen inte ut kanelbullar....

3. Ha med dej rätt sällskap. Såna som orkar shoppa ungefär lika länge som du, och som gillar ungefär samma affärer. Man vill verkligen inte ha ett "stressbråk" om vilka affärer man skall gå till mitt i ett överfylt köpcentrum.

4. Köp bara grejer du skulle kunna ha köpt till fullt pris. Detta tipset tycker jag personligen är lite fånigt. Man går ju på rea för att få sakerna billigare eller? men, men de kanske menas mer som tips nummer 1. Köp bara de du verkligen vill ah och behöver.

5. Ha kul. Stressa inte, bråka inte. Du gör ju någonting som du förmodligen tycker är kul så ta de bara lugnt och ha kul!:D







Dozzizar (L):) / Sara 


Äntligen...

...Har jag kommit på hur man får med bilden inlägget! De kallar jag flyt, eller vad? :P

Britney Spears <3

Här kan DU vinna Britney Spears fantastiska parfym                                                                                                                           Curious!
                                                                            http://mariearakji.blogg.se/2008/december/tavling-titta-hit.html#comment
                                                                                Good luck!

bildtext*

Hehe xD så här ser vi faktiskt inte ut i vanliga fall ;P   Vi har också en speciell hälsning till vårt fan #1! Razzmuz! Du  har vunnit tävlingen trognast läsare 2008! Nästa gång vi ses ska du få tio spänn!    Dozzizar Sara & Linnea (L):)

merry Xmas!


FÖRLÅT!

 Asså vi är verkligen sämst på att uppdatera! Men jag kollade faktist precis in på bloggen och tänkte att nu får jag ta mej i kragen och skriva ett inlägg, så nu gör jag det. Jag vill först och främst börja med att önska alla god jul i efterskott och hoppas att ni hade en riktigt mysig julafton. Sen vill jag också passa på att säga gott nytt år om vi inte hörs innan dess, men de får vi la hoppas på att vi gör=).
Idag ska jag bara ta de lugnt och så och imorgon bär det av till mormor och morfar för att träffa alla kusinerna och äta god mat. Men nu har jag inget mer att skriva för stunden:P Vi hörs!
Dozzizar (L):)

matte -.-

hejj hejj :)
nu sitter jag med matten boken och försöker göra två och en halv läxa.
Men iaf idag gick vi hem till mej, linnea, och lagade mat och lyssnade på musik :) Det var mysigt, sen dess ungefär har jag suttit med matten. Nu måste jag fortsätta, ha de bra ;)

Dozzizar (L)

Sorry...

Fruktansvärt dålig uppdatering..Skäms på oss... :P men de har inte vart så mycke å säga iallafall som vi vill skriva här i bloggen xD Men en snabb resume de två senaste dagarna har vi haft filmdagar i skolan vi såg patrik 1,5 och this is england ;) men tyvärr så har jag redan sett båda :( men men ;)
Aja okej de får räcka :)
Dozzizar (L):)

Slapp Söndag

För mej, Sara, blev de en väldigt slapp men också väldigt mysig söndag. Finns inte mycke mer att säga nu en att ha de bra nu en HELT ny vecka:D
Dozzizar(L):)

Trött!

Slapp morgon idag as skönt :)
Blev som sagt en svikelse igår på nordic menmen ;) Sen jag vakna har jag lyssnat lite på musik ochhade tänkt skriva upp nåra riktiga favoriter och rysnings låtar<3
  1. Your love is a lie,simple plan
  2. Viva la vida, Coldplay
  3. Circus, britney spears
  4. Forsaken, Dream theater
  5. Human, The killers
Men nu borde jag städa
Dozzizar (L):)

oj..

HEJ :)
Efter ungefär två timmar i kön till nordic och backande både bakåt och framåt, kom det förbi en "vakt" som sa att alla som inte hade biljetter inte kunde komma in. Då hoppade vi över staketen och gick till donken istället :P. Idag så är vi glada att vi inte kom in. Det låter ju jätte läskigt med massa rök där inne och att inte kunna andas :S. Hela tiden så hoppade folk in över staken, vi stod bakom några som hade stått där i 20 minuter. Gothia är mycket bättre än nordic, på nordic fanns nästan inga vakter alls. Jaja, sen åkte vi hem, gick en promenad, satt i en källare och skrattade:P aohh, vi blev 8 pers tillslut :)

Dozzizar (L):)

Slut!

Äntligen! slut på en fruktansvärd vecka! Nu känns de iallafall bra för snart sätts betygen å sen måste vi inte bekymra oss mer för dom:D<3
SKÖNT!

Nordic! (L) :D


Nordic! :D(L)

Här kommer ett inlägg till, kunde inte hålla oss :D
IMORRON SMÄLLER DE NORDIC!!
Vi har längtat sen i sommras när vi va på gothia!
Asså va kul de ska bli<3 :) nån mer som ska dit? * noll kommentarer haha * ;) aja men de kommer bli skit kul!:D
Vissa kanske tror att de e fjortisarnas fest men de e våran  Vi ska schaka our butts! haha :D efter skolan imorron bär de av:P

Dozzizar Sara & Linnea<3

The first real bloggstars are born! xD

Vi satt just och skrev på vårat FÖRSTA blogginlägg, sen förhandsgransgade vi och det var så snyggt! Men smartisar som vi är så hade vi inte sparat och det raderades ;P så nu börjar vi om :D *TÄNK POSITIVT!*

Welcome! Ni är bland de första som läser Sveriges snart mest lästa och bästa blogg ;) Vi är två tjejer som går sista året på högstadiet...öhh... alltså 9:an ;) Vi vet att vi e typ sist med att skapa en blogg men what ever ;P 
Aja, Vi heter Sara och Linnea och bor utanför gbg. Vi tänkte presentera oss själva med a list!;)

Namn: Linnea & Sara
Intressen: Linnea: shoppa!!, kompisar, donken;), msn & datorn. Sara: musik!! shoppa, kompisar & msn (kan inte leva utan de xD)
Favoritlåt: Sara: circus med brittan;) Linnea: Live your life;) TI ft. rihanna :)
Favoritfilm: Sara: bring it on, john tucker must die :D (L) Linnea: Not another teen movie, fjorton suger, fucking åmål :D
Favoritradio: Sara: NRJ!! Linnea: The voice (L) :)
Snyggast kändis: Sara: Nick jonas, orlando bloom :) Linnea: Zac Efron:) , han e bara snygg, inget desperat stalking (jag skulle inte svimma om han kramade mej):)
Favoritbok: Linnea: Sandor slash Ida:) <3 Sara: Alla gossip girl :)
Vad en kille måste ha: Linnea: Snyggt hår, pålitlig, fint leende ;), smart , rolig, omtänksam :) <3  Sara: snäll, omtänksam, pålitlig, se när ngt är fel, fina ögon & fint leende, snyggt hår, underbar (L) A... sig sjäv :)

mm, det var lite om oss. Men nu ska vi dra :) hej då (L) <3:D

Dozzizar Sara & Linnea (L)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0